fbpx

Kalender

Agenda

Inzamelactie speelgoed & spellen

Collect-jouet_500X500.jpg

Fnac Kids

Van Woensdag, 20. Oktober 2021
Tot Vrijdag, 19. November 2021

FNAC-INZAMELACTIE SPELLEN  & SPEELGOED

Fnac zamelt je oude spellen en speelgoed in om ze een nieuw leven te geven. 
Een actie ten voordele van Spullenhulp. 

 

Wanneer : van vrijdag 15 oktober tot en met vrijdag 19 november 2021

 

Principe

Met de inzamelactie wil Fnac haar engagement tonen en zich inzetten voor een meer solidaire samenleving. Deze actie kadert binnen het circulaire economiemodel  waarbij gekochte producten 1 of meerdere levens krijgen.
Fnac stelt haar 12 winkels ter beschikking als inzamelpunt voor spellen en speelgoed. De ingezamelde goederen worden vervolgens naar het logistiek centrum van Fnac in Sint-Pieters-Leeuw doorgestuurd.
Spullenhulp komt de goederen daar afhalen. Vervolgens worden ze gertrieerd en krijgen ze een nieuw leven in een van de Spullenhulpwinkels.

 

Welk speelgoed en welke spellen komen in aanmerking ?

  • Volledige spellen
  • Proper speelgoed
  • Speelgoed en spellen voor verschillende leeftijdscategorieën

Knuffels worden om hygienische redenen niet teruggenomen.

 

 Waar je speelgoed en spellen binnenbrengen ?

In een van de 12 Fnac-winkels in België : Antwerpen, Aalst, Brugge, Brussel City2, Brussel Toison d’Or, Charleroi,  Gent, Hasselt, Leuven,  Louvain-La-Neuve, Luik of  Wijnegem.  
De adressen vind je  op www.fnac.be. Afspraak aan het onthaal van de winkel  om je goederen  af te geven.

 

Onze partner : SPULLENHULP

Al meer dan 80 jaar lang bekleedt Spullenhulp een belangrijke plaats in de sector van de sociale en solidaire economie. Met deze economische activiteit - het inzamelen, sorteren en verkopen van tweedehandsgoederen - en hun  positieve milieu-impact is Spullenhulpj een platform voor de socioprofessionele inschakeling van meer dan 500 personen per jaar. Met de opbrengst van de verkoop worden ook de sociale acties ondersteund op het vlak van huisvesting, werkgelegenheid en dagelijkse begeleiding van de meest kwetsbare bevolking.

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.