fbpx

Kalender

Agenda

Griet Op De Beeck

grietagenda.jpg

Ontmoeting

Zaterdag, 18. September 2021, 15:00 - 16:30

GRIET OP DE BEECK  - INTERVIEW & SIGNEERSESSIE 

Griet Op de Beeck pakt uit met een nieuw boek: 'Jij mag alles zijn'. Het is een verhaal voor jonge lezers geworden én voor mensen die wel eens in het hoofd van een negenjarige willen wonen. 'Jij mag alles zijn' gaat over ouders en kinderen, over verdriet dat maar niet lijkt te willen overgaan, over de zoektocht naar 'alle soorten beter'. De illustraties van Linde Faas maken van deze publicatie een ontroerend en hartverwarmend geheel.

Journaliste Benedikte Van Eeghem gaat in gesprek met de auteur. Ze praten over de personages van 'Jij mag alles zijn', over het schrijfproces en hoe je de stem van een jong en dapper meisje gestalte geeft voor een breed lezerspubliek.

 

De toegang tot dit boekevent is gratis.
Het interview vindt plaats in de Fnac Lounge GBA,  een initiatief in samenwerking met Grand Bazar Antwerp.

 

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.