fbpx

Agenda

Ghina Bazzi

ghina-bazzi-500x500.jpg

Ontmoeting

Zaterdag, 14. Mei 2022, 15:00 - 16:00

Libanese familierecepten voor onvergetelijke momenten aan tafel

My food tells my story and the love for my heritage. Zo simpel is het. In Beirut Nights gunt chef Ghina Bazzi ons een blik in de keuken van ‘haar’ Libanon. Met gerechten die generaties overleven en dagelijkse favorieten is dit de ‘Sesam open u’ die de culinaire Libanese hype moeiteloos verklaart. 

Ghina Bazzi maakt authentieke recepten toegankelijk, because nobody complained a good dish was too simple to prepare, ever. Dit is Libanese home cooking in praktijk, een boek voor een tafel vol lekker eten. Maar zonder de voorafgaande keukenstress en zonder de lege stoel die hier te vaak mee gepaard gaat: hier schuift de kok van dienst elke keer mee aan tafel. 

Dit kleurrijke boek ademt de kenmerkende stijl van de chef: innemend, in geuren en kleuren, vol schwung en enthousiasme.

Een kookboek? Zeer zeker. Een koffietafel-exemplaar voor zij die liever eten met hun ogen? Zonder twijfel. Een handleiding voor een memorabele avond à la Beirut’s Golden Age? Neem het van ons aan: plan alvast een avond in je agenda! Dit boek is er om eentje om te hebben en (van) te houden. 

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.